ایمن

وبلاگ نشریه ایمن

ایمن

وبلاگ نشریه ایمن

ایمن به مسایل شهر ایلام می پردازد با اولویت مسایل بهداشتی و درمانی

کلاه‌برداری‌ با «شیمی‌درمانی»!

شنبه, ۱۱ مهر ۱۳۹۴، ۰۹:۰۹ ق.ظ

سرطان یکی از خطرناک‌ترین بیماری‌هایی است که در چندین سال اخیر افزایشی نجومی داشته است. چندین داروی و شیوه درمانی نیز برای آن معرفی شده اما اغلب فایده خاصی نداشته‌اند.

 
اخیرا پژوهشی در ژورنال بریتیش مدیکال (British Medical Journal) به چاپ رسیده که ادعا می‌کند از یکی از بدترین کلاه‌برداری‌هایی بخش سلامت یعنی «شیمی‌درمانی» پرده برداشته است. پژوهش انجام شده مدعی است که انسانیت از دنیای درمان و داروسازی از بین رفته، زیرا هر دو بخش برای این گسترش یافتند که درد ناشی از بیماری را التیام بخشند. بیماران بیماری‌های خطرناک مانند سرطان به علم داروسازی پناه آورده‌اند تا جلوی پیشرفت آن را بگیرند، اما تنها هدف بخش داروسازی تضعیف یک ارگانیسم توسط سمی‌ترین ابزار ممکن یعنی «داروها» است.

ادعاهای این پژوهش شاید کمی مبالغه‌آمیز به نظر برسد، اما آن‌ها بر گفته‌های خود مصر هستند. آن‌ها به پژوهش دکتر هاردین جونز، استاد دانشگاه برکلی، اشاره دارند که بیش از 25 سال تحقیقی جامع بر روی طول عمر بیماران انجام داد. مطالعه او ادعا می‌کرد که شیمی‌درمانی بر خلاف دید رایج مردم کار خاصی نمی‌کند. دلیل او نیز این است که برخی از بیماران بیماری سرطان علی‌رغم انجام شیمی‌درمانی با درد و پیچیدگی‌های وضعیت جسمانی جان می‌سپارند. در مطالعه دکتر جونز آمده بود که بیمارانی که شیمی‌درمانی کردند سریع‌تر از کسانی که روش درمانی جایگزینی را انتخاب کرده بودند، جان خود را از دست دادند.

 
شیمی‌درمانی؛ مفید یا مضر؟

این پژوهش نتیجه‌گیری کرد که شیمی‌درمانی طول عمر را کم کرده و جان بیماران را سریع‌تر می‌گیرد. البته نگرانی بزرگتر این است که این رویه کاملا آگاهانه انجام می‌شود، چرا که «صنعت شیمی‌درمانی» میلیاردها دلار سود دارد.
 
این مطالعه راه‌حلی را نیز ارائه می‌دهد. اما گام اول این است که بیماران مبتلا به سرطان باید دید خود را عوض کنند و قبول کنند که سرطان قابل درمان است. چندین نفر که زیر بار شیمی‌درمانی نرفتند و از روش‌های جایگزین استفاده کردند با موفقیت توانستند بر سرطان غلبه کنند.

 

طبق مطالعه‌ای که به تازگی در ژورنال بریتیش مدیکال منتشر شده، روش‌های درمانی طبیعی بسیار موثرتر بوده و اثرات جانبی نیز ندارد. البته باید توجه داشت که فعلا نتایج این مطالعه در هاله‌ای از ابهام قرار دارد. گفتنی است این ژورنال بر روی شیمی‌درمانی و «صنعت مرگ» تمرکز دارد.

 

راه‌حل چیست؟
گروهی از محققانِ دانشگاه کنتاکی پژوهشی بر پایه «عصاره دانه انگور» انجام دادند. آن‌ها به این نتیجه دست یافتند که عصاره دانه انگور موجب مرگ 76 درصد سلول‌های سرطان و سرطان خون در عرض 24 ساعت شدند. این گفته در شرایط آزمایشگاهی به اثبات رسید.

این پژوهش در ژورنال انجمن آمریکاییِ تحقیقات سرطان (American Association for Cancer Research) به چاپ رسید و نشان داد که عصاره دانه انگور با استفاده از پروتئین JNK می‌تواند سرطان خون را از بین ببرد. پروتئین JNK مسئول نابودی سلول‌های سرطانی است.
 
اثر شیمی‌درمانی بر روی سرطان‌های پیشرفته حتی کمتر از سرطان‌های ابتدایی است. مطالعات اخیر نشان داده که عصاره دانه انگور در سرطان‌های پیشرفته بیشتر هم می‌شود. زمانی که سرطان وخیم‌تر است، عصاره دانه انگور سریع‌تر عمل کرده و تاثیر بیشتری هم دارد. یافته‌های این پژوهش می‌تواند سلول‌های مقاوم در برابر داروهای شیمی‌درمانی را نیز درمان کند و به خود اندام نیز آسیبی نمی‌رساند.

 


آیا عصاره دانه انگور واقعا از شیمی‌درمانی بهتر است؟
مالی دِری دانشجوی دکتری دانشگاه کلرادو است. او هم آزمایش‌هایی را انجام داده و اثر فوق‌العاده عصاره دانه انگور را اثبات می‌کند. او می‌گوید که سلول‌های سرطان روده بزرگ بیش از 11000 جهش ژنتیکی دارند که آن‌ها را از نظر DNA با سلول‌های سالم کاملا متفاوت می‌کند. شیمی‌درمانی سنتی می‌تواند بر روی یک جهش خاص تمرکز کند، اما با پیشرفت سرطان جهش‌های بیشتری رخ می‌دهد. همین تغییرات سلول‌های سرطانی است که آن‌ها را در برابر شیمی‌درمانی مقاوم می‌کند.
 
در عوض ترکیب‌های زیست فعالِ موجود در عصاره دانه انگور بسیار موثرتر می‌توانند جهش‌های سلول‌های سرطانی را درمان کنند. دانشمندان می‌گویند: «بسیاری از جهش‌های ژنتیکیِ پدیدآورنده سرطان، مانند سرطان روده بزرگ، توسط عصاره دانه انگور فورا (در عرض 24 ساعت) درمان می‌شوند.» به گفته‌ی دانشمندان جای تاسف دارد که صنعت سرطان تاکنون جان بسیاری را گرفته است.

منبع : Healthyfoodhouse.com

 

  • اسماعیل گلستان

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">